Blogpost

En zo begon het ..

Na een lekkere zomervakantie in 2016 begonnen wij over het kopen van een huis. We woonde op dat moment in een 3 kamer appartementje wat ik al voor onze relatie huurde. De zoektocht naar ons paleisje was gestart.

Dat het huis een garage moest hebben was duidelijk want man.. wat heeft die man van mij een gereedschap, spullen en zooi. Ja zooi, zo noem ik maar de spullen waar ik niet eens de naam van weet. Zo gezegd zo gedaan, een drive in woning is het geworden. Op 13 maart 2017 kregen wij dan eindelijk de sleutel.

Stoppen met de pil

Begin december stopte ik met het slikken van de pil. De kinderwens was zeker daar maar na verhalen dat het wel een half jaar of langer kon duren dacht ik nou dat is dan mooi, zijn we net klaar met de verbouwingen in ons huis, ergens rond de zomer. Maar niets was minder waar een maand later werd ik al niet meer ongesteld! Oh.. shit! en nu? ik was al 1,5 week over tijd en toch lichtelijk in paniek want huh… hoe kan het zo snel gaan?!?

Na 3 mislukte zwangerschapstesten dacht ik, ach joh het zal wel, ik word vast ongesteld van de week en alsof de klok erop gelijk stond had ik de volgende dag licht bloedverlies maar dit was echt niet hoe ik mijn menstruatie kende. Hmmm toch weer twijfels, nog een test doen dan? Oké let’s do this..

Positieve test

In spanning zaten we te wachten op ons bed, ‘ durf jij te kijken?’ vroeg ik aan Dennis en hij sprong op en kwam met tranen in zijn ogen terug; ja het is zo.. (dennis maakt altijd grapjes) dus mijn reactie was ‘nee echt?? je maakt een grapje he? “nee echt Pat, je bent zwanger!” Huilend van blijdschap en welke emoties ik op dat moment allemaal had stond ik onder de douche. En o nee, ik moest zo ook nog naar mijn werk en ik kon natuurlijk nog niets zeggen. Dikke stres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top