Blogpost

Poeehhh eindelijk verlof!

En ja hier was ik mega aan toe! Ik heb het gered tot de 30 weken. Als je in verwachting bent van een tweeling heb je ook recht om eerder met verlof te gaan en geloof me, dat wil je ook! Ik mocht dus 4 weken langer (10 in totaal dus) genieten van de rust. En de woonkamer was ook af dus kon ik hier heerlijk vertoeven. Netflixen en mezelf allerlei lekkers voorschotelen deed ik heel erg graag hihi. Want tja, met die onwijze buik die ik had, was er op uit gaan echt too much. Een rondje supermarkt was al veel.

Hop, van die bank af!

En dan maar niet te praten over al dat vocht wat ik vasthield. Zwanger zijn midden in de zomer was niet erg prettig. Ik denk serieus dat ik 10kg vocht vasthield, mijn voeten, benen, handen, alles was opgezet. Mijn slippers en ik waren best friends. Normale schoenen dragen ging ècht niet! Dus ja dat op de bank hangen dat was zo’n beetje het enige wat comfi was. 20 series op Netflix en 100 bakken druiven verder (ja dit was mijn craving, met nog 10 andere dingen, OEPS!) besloot ik toch de laatste weken niet meer zo veel op de bank te hangen en nog wat te ondernemen in hoe verre dit nog kon. Hup, van die bank af, kleding aan, make upje op en gaan.

lunchen met vriendinnen bij de Bakkerswinkel in Zoetermeer

Nog even de laatste kleertjes kopen, puntjes op de i in de slaapkamer van de twins en toch nog even naar die ene verjaardag waarvan je dacht dat je deze niet meer ging meemaken. Toen kwam er ook nog een mega surprise, de babyshower!

De babyshower

“Doe jij dat jurkje aan die je met die bruiloft aan had”, zei hij tegen mij. Uhhh.. hoezo? we gaan toch gewoon lunchen met mn zus. “ja maar die staat je zo mooi” dus ja je voelt ‘m al aan komen; ik, met al in mijn achterhoofd dat er iets gaat gebeuren, dat jurkje aan gedaan. Eenmaal bij m’n zus aan gekomen moesten we de auto uit en echt naar binnen. Ja dit is m’n babyshower ik voel het. Ik werd gelijk door de gang naar de tuin geleid en daar zat iedereen. M’n familie, m’n vriendinnetjes en wat was de tuin leuk versierd. Een slinger met allemaal baby foto’s van iedereen, we gingen rompertjes versieren en een photobooth kon ook niet missen natuurlijk. Super leuke middag en weer méga verwend met de leukste cadeaus.

Hoelang nog?

Week 37 en ik was het echt wel meer dan zat. Begrijp mij niet verkeerd hoor, heb echt een super chille zwangerschap gehad en weinig last van allerlei kwaaltjes. Eigenlijk was het vocht vast houden wel zo’n beetje het ergste wat ik had maar met deze mega dikke buik nóg langer rond lopen? Pffff.. ik kon niet meer!! Bij de gynaecoloog ook meerdere malen aangegeven (vanaf week 35 denk ik al) dat een rondje supermarkt wel het enige was wat ik nog kon. Maar meneer de Gynaecoloog die wees wij mij elke week weer de deur, en zei dat het best nog prima ging. Met 38 weken zat ik weer bij de beste meneer, dit keer ging ik op mijn strepen staan want ik kon gewoon niet meer. Oke, zei hij. Als je vrijdag terug komt dan gaan we je inleiden. (38weken +4) Jeeeeejjj, ik maakte een sprongetje van blijdschap!

Spannendddd…. TO BE CONTINUED!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top