Blogpost

Verbouwingsstress & genderparty preps

Dat er veel aan dit huis moest gebeuren om het naar ons zin te maken was vanaf dag 1 duidelijk. De slaapkamers werden als eerste aangepakt omdat wij zo min mogelijk dubbele lasten wilden betalen. We moesten dus binnen 2 weken over… stressss!

Verbouwen

De slaapkamers tja.. erg simpel en snel hebben we dit gedaan. Likje verf, vloertje erin, bed erin en klaar. Kasten neergezet en welja zie daar de kastenkamer. Voor de baby kamer nam ik natuurlijk wel de tijd want hé, daar lagen de komende 5 maanden nog geen baby’s. Dus ik had nog even de tijd om allerlei leuke frutsels te zoeken en te bedenken hoe ik het nou ging doen. Want er kwam niet 1 baby te liggen nee ik moest iets verzinnen zodat er 2 baby’s in een leuk gestyled kamertje kwamen te liggen.

Ik tikte bijna de 16 weken aan en ons woonkamer was geen woonkamer meer maar een dikke bouwval. De keuken was eruit, kozijnen eruit, muurtjes gesloopt. De hele boel moest gestuukt, een koofje hier en een koofje daar. Weken in de puinzooi en ik deed niets, kon niets dus daar lag ik dan boven in onze mega gezellige slaapkamer (NOT!!) een beetje inspiratie opdoen op pinterest en vooral zeggen hoe ik het wilde was wel een beetje het enige wat ik deed. 

De gender echo

Maar ik had ook een leuk vooruitzicht want morgen is DÉ echo! en dan hebben wij woensdag onze gender reveal party. Bij de verloskundige was het dus eigenlijk niet heel erg spannend omdat wij ervoor gekozen hadden de uitslag van de geslachten op te laten schrijven en in een dicht geplakte enveloppe te doen. Mijn moeder ging vervolgens met de dichte enveloppe naar de party winkel waar de medewerkers 2 ballonnen zouden vullen met de uitslag. De volgende dag was pas de gender party dus de zenuwen waren wel aanwezig maar wat maakte het nou eigenlijk allemaal uit?! 2 jongens, 2 meisjes, een jongen en een meisje? Stiekem hoopte ik op een jongen en een meisje.

Omdat er bij ons thuis natuurlijk geen party mogelijk was, mochten wij dit bij mijn ouders thuis vieren. De deurbel ging, de eerste vrienden en familie kwamen binnen gedruppeld en al gauw stond de hele woonkamer vol. Ook kreeg ik van iedereen een cadeau, jeetje dit had ik zó niet verwacht, ik was er helemaal perplex van. Iedereen kwam toch gewoon voor de onthulling haha..!!

2 grote dozen stonden er op de eettafel met baby A en baby B. Het was eindelijk zover… Ik opende de doos met baby A en Dennis de doos met baby B. Ik was net 2 sec eerder met openen en bij mij kwam de roze ballon eruit maar in afwachting van de ballon van Dennis bleef ik nog heel erg rustig en daar kwam de blauwe ballon, wieeehoeeeeeee!!!! Mijn droom kwam uit, een jongen en een meisje wat ontzettend cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top